Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP: Zapalila se guma na gradskom autobusu, vatrogasci ugasili požar - | K-013 Portal

MUP: Zapalila se guma na gradskom autobusu, vatrogasci ugasili požar

zapalila se guma na autobusu

Jutros se na Obrenovačkom putu zapalila guma na autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) a vatrogasci su ugasili požar, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) agenciji Beta.

Mediji su preneli da je oko 6.40 došlo do požara i da je reč o autobusu koji saobraća na liniji 511.

Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako otpadaju vrata sa autobusa, a mediji su preneli da je takođe reč o autobuskoj liniji 511 na kojoj se prevozi putnici od Sremčice do naselja Beograd na vodi.

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da zahteva vanredni tehnički pregled svih autobusa javnog gradskog saobraćaja.

„Žalbe građana Sremčice zbog katastrofalnog stanja na liniji 511 traju odavno, a sada je svima jasno da im je ugrožena fizička bezbednost pa i sami životi“, navedeno je u saopštenju SSP.

Pokret slobodnih građana (PSG) ocenio je danas da je gradska vlast ignorisala apele ljudi koji su ranije ukazali na loše stanje vozila koja prevoze putnike na toj liniji.

„Očigledno je da gradska vlast ne mari puno za bezbednost putnika, već GSP koristi kao firmu koja služi za potkusurivanje i uhlebljivanje stranačkih kadrova i nameštanje tendera podobnim firmama za prevoz i druge vrste poslova“, piše u saopštenju PSG.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS