Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PU PANČEVO: Osumnjičeni za prodaju droge se skrivao par dana, pa uhapšen na Horgošu - | K-013 Portal

PU PANČEVO: Osumnjičeni za prodaju droge se skrivao par dana, pa uhapšen na Horgošu

policija, hapsenje, pancevo

N. M. (27) iz okoline Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je sa M. B. (1990), koji je uhapšen pre nekoliko dana, izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni je uhapšen noćas nakon što je na Graničnom prelazu Horgoš pokušao da pobegne iz zemlje, precizira se u saopštenju Policijske uprave Pančevo.

Podseća se da je N. M. 16. novembra ove godine u okolini Pančeva, upravljajući automobilom u kome je bio i M. B, nakon što im je patrola policije dala znak da se zaustave, naglo krenuo u rikverc, a potom udario u policijski automobil i nastavio da vozi ka jednom od policijskih službenika.

Policija je na licu mesta uhapsila M. B, a u vozilu u kojem su bili pronašla oko 2,4 kilograma marihuane, 720 grama amfetamina i 670 grama amfetaminskog ulja.

N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS