Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putevi Srbije: Radovi na više putnih pravaca - | K-013 Portal

Putevi Srbije: Radovi na više putnih pravaca

radovi na putu, putevi srbije

Na deonici Bačka Topola- Senta (natputnjak iznad državnog puta I A reda broj 1), do 31.10.2021.g, od 7 do 17č, radovi na sanaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

Na deonici Smederevo (Kolari) - petlja Kolari, do 01.11.2021.g, izvode se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.

U Donjem Milanovcu, u ulici Kapetana Miše, do 15.10.2021.g, od 7 do 17č, radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

Obilaznica oko Beograda, petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 01.11.2021.g, od 8 do 16č, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Radovi na državnom putu I A reda broj 2, deonica Preljina - LJig, tunel „Brđani"

Izvode se radovi na redovnom održavanju tunela „Brđani", na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Preljina - LJig, smer ka Surčinu. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 2, deonica Takovo – LJig

Izvode se radovi na zameni odbojne ograde, u periodu od 8 do 16 časova, na delu državnog puta I A reda broj 2, deonica Takovo – LJig, u smeru ka Surčinu. Radovi se izvode u zaustavnoj saobraćajnoj traci i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS