Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radovi na više deonica, dodatna pažnja u zoni radova - | K-013 Portal

Radovi na više deonica, dodatna pažnja u zoni radova

radovi na putu, stanje na putevima, putevi srbije, pancevacki most

Na auto-putu E-75, zatvaranje petlje „Smederevo“ (Ralja) za saobraćaj, do 5.10.2021. g, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Tokom izvođenja radova, na petlji „Smederevo" (Ralja), u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje - petlju „Požarevac" i „petlju Kolari".

Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 01.11.2021. g, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Pančevački most - do 30.9.2021. g, od 18 do 6 č, radovi na uklanjanju postojećih i ugradnji novih dilatacionih spojnica, u oba smera (ne u toku iste noći). U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača, smer ka Bubanj Potoku, do 13.10.2021. g, od 7 do 17č, radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Svetozar Miletić – Sombor, do 1.10.2021. g, od 7 do 16 č, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

"Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS