Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu čekaju 300 minuta - | K-013 Portal

Teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu čekaju 300 minuta

amss, stanje na putevima, granicni prelazi

Vožnja će danas zbog povremeno jačeg vetra dodatno biti teža na putevima u Banatu, Braničevu i Velikom Gradištu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Povremeno vlažne kolovoze treba očekivati u jugoistočnim i istočnim krajevima, a maglu i smanjenu vidljivost pored reka i na prevojima u zapadnoj i centralnoj Srbiji, pa je potreban oprez u vožnji.

Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima na graničnom prelazu Šid na izlazu vozila čekaju 300 minuta, na Batrovcima 240, na Kelebiji 180 minuta, na Horgošu 120 minuta, a na graničnim prelazima Gradina i Bačka Palanka teretna vozila na izlazu čekaju 60 minuta.

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-763, Obrenovac - Ub, izvode se radovi na košenju trave, u razdelnom pojasu u oba smera, do 12. maja od 7 do 15 časova, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Za saobraćaj su zauzete preticajne saobraćajne trake. Na auto-putu E-763, Ljig Takovo, takođe se izvode radovi na košenju trave, u razdelnom pojasu u oba smera, do 12. maja, od 7 do 15 časova, pa su su za saobraćaj zauzete preticajne saobraćajne trake.

Na putu Adaševci - Morović u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 10. avgusta. U zoni radova od 8 do 18 časova saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila u dužini od 600 metara. Nakon 18 čaasova saobraćaj se odvija dvosmerno sa suženjem kolovoza, uz ograničenje brzine.

Na auto-putu E-70, zona petlje Ruma, zbog radova na izgradnji mosta broj 1, saobraćaj se odvija dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom smera Beograd - Batrovci;

Zbog radova na izgradnji nove petlje Ruma zatvorene su sve ulivno-izlivne rampe na petlji. Alternativni putni pravac iz smera Beograd-Batrovci je petlja Pećinci, dok je iz smera Batrovci-Beograd petlja Sremska Mitrovica. Vrema trajanja izmenjenog režima saobraćaja je do završetka izgradnje budućeg auto-puta Ruma-Šabac.

Na putu Bojnik - Mijajlica do 30. maja, od 7 do 17 časova izvode se radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova uz naizmenično propuštanje vozila.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS