Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Privremeni prekid napajanja električne energije u Pančevu i Omoljici zbog planiranih radova na elektro mreži 5. jula - | K-013 Portal

Privremeni prekid napajanja električne energije u Pančevu i Omoljici zbog planiranih radova na elektro mreži 5. jula

planirani radovi, elektro mreža, prekid struje, Pančevo, Omoljica, elektro infrastruktura, unapređenje, privremeni prekid, snabdevanje električnom energijom

U Pančevu, privremeni prekid napajanja električnom energijom zbog radova na elektro mreži biće u sredu, 5. jula, u određenim delovima grada.

U periodu od 08:30 do 10, potrošači u Nemanjinoj ulici od Karađorđeve do Svetog Save, Karađorđevoj ulici od Vojvode Radomira Putnika do Zmaj Jovine (neparna strana) i od Nemanjine do Zmaj Jovine (parna strana), gradska Biblioteka i zgrada Hitne Pomoći, kao i Svetog Save ulici od Vojvode Radomira Putnika do Zmaj Jovine, će biti bez struje.

Nakon toga, od 10 do 11:30, prekid napajanja će biti u ul Bratstva Jedinstva od Grobljanske do broja 193. U periodu od 11 do 12:30, prekid napajanja će biti u ul. Svetog Save (parna strana) od broja 10 do 18 na Zelenoj pijaci lamela 1 i Zmaj Jovinoj ulici (neparna strana) od Svetog Save do broja 27.

U Omoljici, planirani radovi će takođe usloviti prekid napajanja električnom energijom.

U periodu od 9 do 13:30, Ponjavička ulica od Rasinske do Rađevske, kao i Rađevska ulica, će biti bez struje.

U slučaju vremenskih nepogoda radovi se mogu odložiti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS