Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 04.novembar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 04.novembar

U Pančevu i okolini u petak nakon veoma hladnog i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i prohladno, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 10°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u subotu jutro hladno i maglovito, tokom dana umereno oblačno i znatno toplije sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 17°C. U toku večeri i noći očekuje se naoblačenje sa kišom, dok će juži i jugoistočni vetar biti u pojačanju. U nedelju promenljivo oblačno, tokom jutra sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura do 20°C. U ponedeljak umereno do potpuno oblačno i sveže, a biće uslova i za kišu. Maksimalna temperatura do 15°C. U utorak oblačno i osetno hladnije sa kišom. Krajem dana i tokom noći očekuju se i obilnije padavine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS