Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 05.novembar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 05.novembar

U Pančevu i okolini u subotu nakon svežeg, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana umereno oblačno i osetno toplije sa dužim sunčanim intervalima. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, krajem dana i tokom noći u pojačanju. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 17°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u nedelju promenljivo oblačno i veoma toplo, maksimalna temperatura do 20°C. Duvaće jak južni i jugoistočni vetar. U ponedeljak promenljivo oblačno i dalje relativno toplo sa slabom kišom. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje sa kišom. U utorak oblačno i osetno svežije sa kišom, a očekuju se i obilnije padavine. Vetar u skretanju na severozapadni, povremeno i jak. U sredu oblačno i veoma hladno, pre podne sa kišom, posle podne prestanak padavina i razvedravanje. Temperatura tokom većeg dela dana biće od 5 do 7°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS