Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 09.novembar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 09.novembar

U Pančevu i okolini u sredu pre podne oblačno i hladno sa slabom kišom, dok se veća količina padavina očekuje tokom jutra. Posle podne očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 8°C.

Vreme narednih dana: U Pančevu i okolini u četvrtak tokom jutra suvo i prohladno, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana promenljivo oblačno. Krajem dana i tokom večeri novo prolazno naoblačenje sa kišom. U petak jutro hladno i maglovito. Tokom dana umereno oblačno, suvo i prohladno. Krajem dana i tokom večeri očekuje se novo naoblačenje sa kišom. U subotu se očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, a biće i sunčanih intervala. Narednih dana biće prohladno, maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 8 do 10°C. U nedelju novo naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura do 11°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS