Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 10.novembar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 10.novembar

U Pančevu i okolini u četvrtak tokom jutra hladno i maglovito. Tokom dana promenljivo oblačno i prohladno, u toku prepodneva i sa sunčanim intervalima. Krajem dana i tokom večeri jače naoblačenje sa slabom kišom. U toku noći razvedravanje. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 3°C na jugu Srbije, maksimalna dnevna 9°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u petak jutro hladno i maglovito. Tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim interavlima. U toku večeri i noći očekuje se naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura do 12°C. U subotu oblačno sa kišom. Veća količina padavina očekuje se u noći između petka i subote i u subotu pre podne. U toku jutra vetar će biti slab do umeren, jugoistočni, tokom dana u skretanju na jak severozapadni. Maksimalna temperatura očekuje se tokom jutrai biće do 9°C, potom tokom dana temperatura u padu, krajem dana na 3°C. U toku večeri i noći očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

U nedelju ujutro veoma hladno i maglovito. Tokom dana promenljivo oblačno, suvo i dalje veoma hladno, ali sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 6°C.

U ponedeljak nakon hladnog i maglovitog jutra, na širem području grada i sa slabim mrazom, tokom dana umereno oblačno i dalje hladno, maksimalna temperatura do 7°C. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS