Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 11.novembar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 11.novembar

U Pančevu i okolini u petak jutro vedro i hladno, na širem području grada i sa slabim mrazom. Tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim intervalima. Krajem dana i tokom noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, krajem dana u pojačanu, a tokom večeri i noći biće jak, povremeno sa olujnim udarima i preko 60 km/h. Minimalna temperatura 2°C, , na širem području grada 0°C, maksimalna dnevna 14°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u subotu oblačno sa kišom. Tokom jutra će duvati jak jugoistočni vetar, potom u slabljenju. Posle podne očekuje se jače zahlađenje i osetniji pad temperature, a vetar će biti u skretanju na jak severozapadni, povremeno i sa olujnim udarima. U toku večeri i noći kiša bi usled zahlađenja prešla u susnežicu i sneg.

U nedelju ujutro oblačno sa snegom. Tokom dana biće veoma hladno i suvo, uz jak severozapadni vetar, koji će krajem dana biti u slabljenju. Početkom i sredinom sledeće sedmice biće pretežno suvo i veoma hladno, tokom jutra i sa maglom, a u nižim delovima grada magla bi se ponegde zadržala i tokom celog dana. Maksimalna temperatura do 4°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS