Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 11.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 11.oktobar

Vreme danas: u Pančevu i okolini u utorak biće oblačno i veoma hladno sa kišom. U toku večeri i noći očekuju se veće količine padavina. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 12°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u sredu i dalje oblačno i veoma hladno sa kišom. Duvaće umeren do pojacan severozapadni vetar. Temperatura će se kretati uglavnom od 8 do 10°C. Krajem dana i tokom noći očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U četvrtak nakon oblačnijeg jutra, tokom dana umereno oblačno i malo toplije, maksimalna temperatura do 14°C. U petak pretežno sunčano i toplije, maksimalna temperatura do 17°C. Krajem dana i tokom noči očekuje se povećanje oblačnosti, a jugoistočni vetar biće u pojačanju. U subotu promenljivo oblačno i još toplije, uz uslove za slabu kisu. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura biće oko 18°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS