Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 12. novembar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 12. novembar

U Pančevu i okolini u subotu oblačno sa kišom. Pre podne će duvati slab do umeren jugoistočni vetar, tokom jutra povremeno i jak. Sredinom dana vetar u slabljenju, a posle podne biće u skretanju na jak severozapadni, tokom večeri i noći povremeno i sa olujnim udarima. U toku večeri i noći biće uslova za susnežicu i vlažan sneg. Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna dnevna 10°C. Posle podne i uveče temperatura u osetnijem padu, pa će tokom večeri i noći biti od 0 do 2°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u nedelju tokom jutra oblačno i veoma hladno sa slabim snegom. Tokom dana biće pretežno suvo i veoma hladno. Duvaće jak severozapadni vetar, krajem dana vetar u slabljenju. Maksimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 4°C. Početkom i sredinom sledeće sedmice biće pretežno suvo i veoma hladno, tokom jutra sa maglom i mrazom, a u nižim delovma grada biće uslova da se magla zadrži i tokom celog dana. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 3 do 5°C. Od četvrtka osetno toplije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS