Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 12.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 12.oktobar

Vreme danas: u Pančevu i okolini u sredu biće oblačno i veoma hladno sa kišom. Duvaće umeren do pojačan zapadni i severozapadni vetar. Temperatura tokom dana bez većeg kolebanja i kretaće se uglavnom od 8 do 10°C. Uveče i tokom noći očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u četvrtak nakon oblačnog jutra, tokom dana umereno oblačno i suvo. Biće i dalje hladno, maksimalna temperatura do 14°C. U petak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana umereno oblačno i toplije, a očekuju se i duži sunčani intervali. Maksimalna temperatura biće do 17°C. U subotu promenljivo oblačno, uz uslove za slčabu kišu. Krajem dana i tokom noći očekujese jače naoblačenje sa kišom, pa će u nedelju biti oblačno i ponovo hladnije sa kišom, a očekuju se i veće količine padavina. Tokom vikenda će duvati umeren do jak jugoistočni vetar.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS