Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 13.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 13.oktobar

Vreme danas: u Pančevu i okolini u četvrtak nakon hladnog i tmurnog jutra, tokom dana umereno oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, ali i dalje će biti prohladno. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, u toku večeri u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 13°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u petak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana umereno oblačno i toplije, a očekuju se i duži sunčani intervali. Maksimalna temperatura kretaće do 17°C. U subotu se očekuje povećanje oblačnosti, pa će tokom vikenda biti promenljivo oblačno, toplo i uglavnom suvo, u nedelju krajem dana uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće uglavnom oko 20°C. U petak krajem dana jugoistočni vetar biće u pojačanju, pa će tokom vikenda duvati umerena do jaka košava. U ponedeljak jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Temperatura u osetnijem padu i biće do 14°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS