Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 14.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 14.oktobar

Vreme danas: u Pančevu i okolini u petak tokom jutra hladno i uz nešto više oblačnosti, dok se tokom dana očekuje pretežno sunčano i osetno toplije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana u pojačanju, a krajem dana i tokom noći biće i jak. Minimalna temperatura 6°C, maksimalnan dnevna 18°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini za vikend se očekuje relativno toplo i vetrovito, a duvaće i umere do jak jugoistočni vetar. Tokom subote se očekuje povećanje oblačnosti, pa će u nedelju biti i uslova za slabu kišu. U nedelju krajem dana i tokom noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće oko 20°C. U ponedeljak se očekuje oblačno i osetno svežije sa kišom, maksimalna temperatura do 12°C. U utorak promenljvio oblačno, uglavnom suvo i malo toplije. Maksimalna temperatura biće oko 15°C. I početkom sledeće sedmice duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS