Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 17.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 17.oktobar

Vreme danas: u Pančevu i okolini u ponedeljak biće umereno do potpuno oblačno i hladno, tokom jutra i sa slabom kišom. Posle podne očekuje se smanjenje oblačnosti. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 12°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u utorak umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Tokom večeri i noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima i preko 80 km/h. Maksimalna temperatura biće do 13°C. U sredu oblačno, još tokom jutra sa slabom kišom, a potom uz prestanak padavina. Košava će biti u slabljenju. Maksimalna temperatura do 14°C. U četvrtak umereno oblačno i toplije. Krajem dana i tokom noći novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a kišovito, ali toplije biće i tokom petka. Košava će u četvrtak ponovo biti u pojačanju, a u petak vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura u četvrtak do 16°C, a u petak do 18°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS