Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 18.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 18.oktobar

U Pančevu i okolini u utorak biće umereno do potpuno oblačno. Krajem dana i tokom večeri očekuje se jače naoblačenje sa kišom, a veća količina padavina očekuje se tokom večeri i noći. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, tokom jutra i prepodneva sa olujnim udarima i preko 80 km/h. Krajem dana i tokom noći košava će biti u slabljenju, ali će i dalje biti umerena do jaka. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 14°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u sredu oblačno, još tokom jutra sa slabom kišom, a potom uz prestanak padavina. Košava će biti u slabljenju. Maksimalna temperatura do 14°C. U četvrtak umereno oblačno i toplije. Krajem dana i tokom noći novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a kišovito, ali toplije biće i tokom petka. Košava će u četvrtak ponovo biti u pojačanju, a u petak vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura u četvrtak do 16°C, a u petak do 18°C.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS