Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 19.oktobar - | K-013 Portal

Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 19.oktobar

U Pančevu i okolini u sredu biće oblačno i hladno sa kišom, a veća količina padavina očekuje se tokom jutra. Posle podne očekuje se prestanak padavina, a tokom večeri i noći i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, još tokom jutra povremeno pojačan. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 10°C.

Vreme narednih dana: u Pančevu i okolini u četvrtak se očekuje umereno oblačno i toplije sa dosta sunčanih intervala. Jugoistočni vetar biće ponovo u pojačanju i biće umeren do jak, povremeno i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura do 17°C. U petak novo jače naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura do 18°C, tokom dana u padu. U noći između petka i subote i u subotu pre podne oblačno i hladno sa kišom, a očekuje se i veća količina padavina. Jugoistočni vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni. U subotu posle podne prestanak padavina i razvedravanje. U nedelju pretežno sunčano i toplije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS