Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 19. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 19. maj

Ovan previše troši, Biku važan novac, Blizanci ništa ne menjaju, Rak zna i za teže dane, Lav podređen, Devici prija masaža, Vaga loša u komunikaciji, Škorpija razočarana, Strelcu nedostaje ideja, Jarac napreduje, Vodolija se dokazuje, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je horoskop za 19. maj.

OVAN

Posao: Pravi ste hedonista i volite čak mnogo više, danas da potrošite. Niste u mogućnosti toliko da zaradite koliko se od vas očekuje da budete prisutni na trenutnoj poziciji i vi znate da su vam obaveze iza vrata, koje morate da rešite danas.
Ljubav: Osećate da vas je partner pomalo zaobišao, kada su u pitanju emocije na koje ste navikli da dobijate. Ovaj put se od vas traži doza strpljenja.
Zdravlje: Ne želite da se osećate slabo.

BIK

Posao: Koliko vam je važan finansijski segment to govori trenutna panika koju projektujete na svoje ukućane. Morate da se povinujete situaciji i pokušate da se domognete bolje poslovne ponude.
Ljubav: Isuviše ste udaljeni iz okruženja vašeg partnera i ne želite da se vratite. Želite da se koncentrišete na nešto što će se desiti u budućnosti.
Zdravlje: Uživate previše u slatkišima.

BLIZANCI

Posao: Ne menjate skoro ništa još uvek. Retrogradni Merkur vam šalje potpuno drugu sliku vaših obaveza, ali vi se ne slažete sa tim zakonom. Želite mnogo više ovaj put, ali na neki način ste se obavezali za rok koji morate da ispunite.
Ljubav: Isuviše ste požrtvovan partner i to je nešto na šta vaša druga strana i računa. Povucite se ponekad iz priče, koja vam ne donosi mnogo satisfakcije.
Zdravlje: Nameravate jači trening.

RAK

Posao: Ukoliko ste sami u poslu kojim se bavite, ne morate da očajavate koliko se od vas traži da budete inovativni i pokušate mnogo toga danas da završite kroz transakcije koje vam se postavljaju kao trenutne barijere.
Ljubav: Pokušavate da doprete do partnera ali vam se ne dopada put, koji morate da pređete. Bićete možda neprijatno iznenađeni onim što uviđate.
Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

LAV

Posao: Niste navikli na podređen položaj koliko se od vas očekuje mnogo bolje rešenje na datoj poziciji u kojoj se ne snalazite baš najbolje. Mislite da ste pomalo unazađeni u poslovnom segmentu.
Ljubav: Pokušavate da opustite celu situaciju, ali u tome kao da ne učestvujete do kraja. Radite stvari u svoju korist, ali polovično ovaj put.Ž
Zdravlje: Osećate probadanje kod srčanog mišića.

DEVICA

Posao: Uviđate mnogo bolje poslovne ponude ali još se trenutno ne odlučujete kako da se sami uključite u ono što vam donosi mnogo više novca kroz transakcije koje vam se protežiraju kao veći izazov.
Ljubav: Volećete da naređujete i dominantnu poziciju. Ne želi e da se neke situacije ponove pa iz straha reagujete malo burnije.
Zdravlje: Opuštanje i masaža bi vam prijali.

VAGA

Posao: Komunicirate samo sa onima od kojih imate koristi. Ukoliko neko od kolega pokuša da vam skrene pažnju na trenutne segmente u kojima grešite, možda pokušate da eskivirate odgovor i obrazloženje.
Ljubav: Poštedite partnera svojih loših ideja na koje niste navikli. Pokušavate da shvatite drugu stranu ali kao da su neke ideje uzaludne.
Zdravlje: Posvetite se dovoljno fizičkoj aktivnosti.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste pomislili da je vašim mukama došao kraj na polju posla malo ste se prešli ovaj put. Neko od kolega može da vas razočara svojim stavom, koji nije ni malo otvoren i fer prema vama.
Ljubav: Bićete dovoljno skoncentrisani na dati problem i nećete morati da se naprežete u razgovoru sa partnerom koji ne vodi konkretnom razrešenju situacije u vašem slučaju.
Zdravlje: Abdomen vam je loš danas.

STRELAC

Posao: Kada su vaše finansije u pitanju nemate veći pritisak koliko ste spremni mnogo toga da uradite zarad lične satisfakcije na koju računate već neko vreme. Pokušavate da se domognete bolje ideje i da se ne ograničavate trenutno na polju posla.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vagu ne dopustite da vas neko dezavuiše oko konkretne odluke koju ćete doneti u narednom periodu.
Zdravlje: Imate problem sa udovima.

JARAC

Posao: Polje karijere vam je izuzetno naglašeno i nećete odustati od činjenice da mnogo toga možete da očekujete za neko vreme ukoliko ste trenutno pod pritiskom. Ne treba da se nervirate kada su pojedini segmenti u pitanju, bar danas.
Ljubav: Imate čime da se pohvalit eali to nije razlog vašeg nesporazuma sa drugom stranom. Morate da budete doslovno u odličnom raspoloženju kako bi se nadali nečem boljem.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

Posao: Volite da se dokazujete na polju posla i da se na neki način takmičite sa svojim kolegama oko zajedničkog poslovnog aranžmana u koji ste dovoljno energije uneli. Morate da se ponekad tek povučete iz trenutne pozicije.
Ljubav: Volite osobu pored sebe i nećete se drugačije postavljati ovaj put. Morate da se izborite za svoja prava bez izgovora.
Zdravlje: Imate jake upale zuba.

RIBE

Posao: Ukoliko ste student i nemate nameru da izađete na test, možda napravite veliku grešku, jer ovako dobri aspekti se neće ponoviti već duže vreme. Ne ponavljajte greške od ranije. Budite na pravom mestu u pravo vreme.
Ljubav: Ukoliko ste sami, ne očajavajte nećete zadugo ostati u toj poziciji. Imate čemu da se nadate već danas.
Zdravlje: Solidno.

(Luftika.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.