Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 24. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 24. februar

Strelac naspram nedostojnog neprijatelja, za Vagu i nove šanse i udvarači, Jarac drčan ali nervozan, Ovan i Lav u igri privlačnosti, Škorpija u grčevitoj borbi, Ribe pod utiskom prošlosti, gastronom Bik ima sjajan dan, Devica ide sitnim koracima, krah za Blizance, za Raka konačno naplata uloženog truda, a Vodolija kolebljiva. Ovo je horoskop za danas, 24. februar.

OVAN

Posao: Otvoreno vam je polje inostranstva preko prijatelja koga niste dugo videli. Poslušaćete njegov savet za ono što vam nudi. Možete da uđete u ortačku priču bez većeg razmišljanja. Odugovlačenje vam ne ide pod ruku.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je ona koja vam u suštini i treba. Privlače vas partneri sa naglašenim vatrenim elementom.
Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK

Posao: Volite da se bavite poslovima koji vam imponuju. Drugi vas smatraju magom u kulinarstvu. Pokušajte da se dokažete u onome što trenutno najbolje radite. Oni koji su nezaposleni mogu da odahnu, jer je odličan period pred vama do pozitivne promene.
Ljubav: Status koji trenutno imate može da se brzo promeni. Budite širokog osmeha jer vaše srce određuje pravu meru u emocijama koje možete da dobijete.
Zdravlje: Lupanje srca.

BLIZANCI

Posao: Neko bi mogao danas da vas isprovocira bez većeg razloga. Niste u stanju da rasipate energiju, a važno je da ste u samom fokusu. Stvari se neće odvijati baš najbolje ili po planu koji ste doneli.
Ljubav: Partner je pomalo svoj. Ne želi sa vama da deli ništa osim kreveta. Možda ste u čudu s obzirom na to da je do pre samo nekoliko situacija bila potpuno drugačija.
Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

RAK

Posao: Imate solidnu finansijsku situaciju za koju ste se prilično namučili u prethodnom periodu. Sve ono što niste mogli da postignete sada se sve vratilo na pravo mesto baš onako kako ste zamislili.
Ljubav: Pojaviće se osoba na koju često mislite. Budite hrabri. Pokušajte da priđete i iskažete svoja osećanja. Možete imati odličan bumerang u emotivnom smislu.
Zdravlje: Kontrolišite rad štitne žlezde.

LAV

Posao: Novac koji ste očekivali vam se neće tek tako unovčiti na vašem bankovnom računu. Imate aspekte koji govore o čekanju kao i retrogradnosti kojom se otežavaju tokovi. Sve u svemu, budite strpljivi.
Ljubav: Razmirice sa partnerom su kratkog daha. Imate poverenja pa se neće desiti da se trajno sukobi produžavaju.
Zdravlje: Redovno pijte vodu.

DEVICA

Posao: Sitni poslovi su vam u redu. Nećete se uhvatiti jačih partija jer smatrate da se karijera gradi na sitnijim koracima. Zrno po zrno… Ideja vam nije loša pa se savetuje da se ponekad raspitate u vezi dodatnih poslovnih mogućnosti kako vam ova ne donese zamor kroz vreme.
Ljubav: Niste preterano emotivni pa vas privlače više racionalni tipovi. Volite da vodite diskusije o politici i sportu za svoju dušu.
Zdravlje: Naglašeni problem sa digestivnim traktom.

VAGA

Posao: Ako ste se umorili od postojećeg posla budite spokojni i ne dopustite da vam nova šansa promakne. U suštini volite da se dobro zabavljate dok radite, pa se takav tretman očekuje u vašem slučaju.
Ljubav: Imate udvarače samo je pitanje kome bi hteli da priđete i započnete romantičan razgovor. Odaberite nekoga jer vam samoća nije neki izazov.
Zdravlje: Proverite hormone nadbubrežne žlezde.

ŠKORPIJA

Posao: Špekulacije u kojima ste trenutno će biti malo zamršene. Ne poveravajte se onima koje ne poznajete dovoljno. Može vas neko izmanipulisati bez većeg razloga. Budite strpljivi u konverzaciji jer ste pod manjim pritiskom.
Ljubav: Osoba koja je trenutno pored vas nije zadovoljno vašim stavom. Pokušajte da se promenite i prilagodite situaciji.
Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

STRELAC

Posao: Imate jako loš uticaj sredine. Neko vam je javni neprijatelj u suštini. Ne otkrivajte nikome svoje tajne kojih u suštini niko nije baš dostojan. Imate šta da ponudite, ali nema nikoga da vas sasluša do te mere.
Ljubav: Partner koji je trenutno pored vas je mirna luka i neko na koga možete da se oslonite. Brinete bez nekog velikog razloga.
Zdravlje: Više se bavite fizičkim aktivnostima.

JARAC

Posao: Vi ste u suštini neko ko radi stvari sa ciljem. Nećete dopustiti da vas neko pokoleba. Oseća se vaš drčan stav po tom pitanju kada su vaši interesi u pitanju. Nećete dozvoliti da se mnogi mešaju u vašu poslovnu situaciju.
Ljubav: Isuviše ste nervozni da bi pristali da se viđate sa partnerom. Niste ni nešto prviše emotivni ovaj put. Biće vam u suštini oprošteno pa nemate razloga da brinete.
Zdravlje: Osećate veliku tenziju.

VODOLIJA

Posao: Kolebljivi ste po pitanju novca koji imate. Volećete da prištedite deo novca jer ne znate šta sve može u suštini da se desi. Ostavljate deo novca u slamaricu jer ste pod utiskom planeta koje nagoveštavaju podsvesno da je vreme da se proilagodite situaciji i ne rasipate novac.
Ljubav: Bićete prijatno raspoloženi prema osobi na koju često mislite. Nećete se dvoumiti kada je u pitanju zajednički izlet. Lepo ćete se provesti.
Zdravlje: Kolena su vam još uvek slaba tačka.

RIBE

Posao: Podsvesno ste još pod utiskom nekih događaja iz prošlosti pa se još ne upuštate konkretno u srž problema. Potrebna vam je podrška na nekom nivou. Osobe iz vašeg okruženja vas još ne razumeju u suštini pa se savetuje da se strpite što se inovativnosti tiče.
Ljubav: Osoba od ranije je još uvek u vašoj glavi. Ne dozvoljavate da se pomirite sa činjenicom da ste ovaj put na raskrsnici, i da treba da krenete. Izaberite nešto bolji tretman za sebe.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS