Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Bik - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Bik

Mnogi vaši prijatelji deluju kao da vode idealne živote i u ovoj godini želite da se i vi približite tim idealima i ostvarite neke od svojih davnih ciljeva, pa vam bliski prijatelji mogu pomoći svojim savetima i iskustvom.

Finansijski ova godina može da donese veći broj prilika za dodatnu zaradu novca, ali se vaši troškovi mogu povećati i zbog burnog ljubavnog života. Vrlo je važno da makar u svojim navikama pronađete stabilnost, jer je to za vas bitno životno pitanje. Ova godina nije loša i za promenu starih uverenja i stavova i odbacivanje svega što vam više ne služi. Do marta vas mogu i dalje mučiti egzistencijalni strahovi koje ne umete tačno da definišete, ali koji vam noću ne daju mira i povećavaju količinu stresa koju ni relaksacija ni odmor ne mogu da smanje.

Od marta, imaćete vremena da i vi budete malo više skloniji riziku i buntovništvu. Nećete imati živaca da trpite da drugi rukovode vašim životom. Okolina može biti iznenađena vašom potpunom transformacijom ličnosti i potrebom da sve ono što je bilo stabilno iz korena promenite, neočekivano i naglo. Delovalo je da je sve u redu. Ipak, vi ste se naoštrili da svoj život živite po svojoj meri i sada je idealno vreme da se izborite za to. Može vam postati jasno i da sloboda ima svoju cenu, pa se nemojte iznenaditi ako to sa sobom bude vuklo i smanjeni broj prijatelja ili sukob sa nekim sa kim radite tokom januara i leta, pod uticajem pomračenja. Ako emotivna situacija nije rešena tokom prošle godine, sada možete dodatno želeti veću slobodu. Od sredine maja jedna jako lepa emotivna prilika može biti vrlo moguća u vašem životu, koja potpuno iznenada može doneti ono što ste godinama tražili i sanjali, a niste uspevali da pronađete.

Obratite pažnju na ishranu i smanjite slatkiše ako u njima pronalazite odušak od emotivnih tenzija, a posebno bi bilo korisno kada bi se više kretali i na taj način izbacili stres. Mnogi će biti iznenađeni vašom željom da probate nove stvari, da se ponašate netipično za vas i izađete iz rutine. Krajem godine vas upravo ta nova otvorenost može odvesti na jedan bitan dalek put koji vam može u potpunosti promenti životnu filozofiju, a time i budućnost, pa vas navesti i da bolji i kvalitetniji život potraže u inostranstvu. Stabilnost je najvažnija kada želimo da unapredimo život, a tek kada su sve druge potrebe izmirene, onda možete da se bacite na avanturizam i istraživanje novih vidika, inače je to samo raskalašni nepotrebni rizik nakon koga vam može biti potrebno puno više vremena da se oporavite i ponovo stanete na svoje noge, čvrsto i stabilno.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

pena party jul 2024 big pancevo 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city