Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zajedničko stvaralaštvo Yoko Ono i Johna Lennona po prvi put na digitalu - | K-013 Portal

Zajedničko stvaralaštvo Yoko Ono i Johna Lennona po prvi put na digitalu

Izdavačke kuće Secretly Canadian i Chimera Music sa zadovoljstvom najavljuju reizdanje muzičkog stvaralaštva Yoko Ono koje je nastalo u periodu od 1968. do 1985. godine. Izdanje će obuhvatiti 11 studijskih albuma u originalnom omotu kao i nikada ranije objavljene fotografije. Pored verzije na vinilu i CD-u, materijal će po prvi put biti dostupan i digitalno.

Prvi deo biće objavljen 11. novembra i uključivaće izdanja iz 1968 - Unfinished Music No. 1: Two Virgins, Unfinished Music No. 2: Life With The Lions iz 1969, i Plastic Ono Band iz 1970. godine.

Ostala izdanja biće objavljena tokom 2017. godine.

John Lennon i Yoko Ono - Unfinished Music No. 1: Two Virgins
Album je snimljen tokom jednog vikenda na leto 1968.godine u Lenonovoj kući. Reizdanje sadrži pesmu “Remember Love” koje nije bilo na originalnom izdanju.

John Lennon i Yoko Ono - Unfinished Music No. 2: Life With The Lions
Album je dokumentarac izjave “Naš život i naša ljubav je naša umetnost.” Kolekcija počinje sa numerama sa živih nastupa i muzičkim improvizacijama da bi cela B strana bila snimljena u bolnici gde je Ono primljena zbog komplikacija u trudnoći. Na omotu albumu je Ono u bolničkom krevetu dok Lenon spava u vreći na podu do nje. Reizdanje uključuje dve numere koje je Yoko Ono napisala a koje nisu na originalnom albumu – “Song for John” i “Mulberry”.

Yoko Ono Plastic Ono Band
Ovo izdanje je pravo nostalgično klasik rok putovanje na koje vode: Ono, John Lennon, Ringo Starr, Klaus Voormann i legenda džeza Ornette Coleman. Nova verzija uključivaće i četiri nikada objavljene pesme "Open Your Box," "Something More Abstract," "Why (Extended Version)," i "The South Wind".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.