Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Žestok ženski bend "Tri kapljice" predstavlja prvi singl! - | K-013 Portal

Žestok ženski bend "Tri kapljice" predstavlja prvi singl!

Ženski trio TRI KAPLJICE iz Novog Sada objavile su svoj debitantski singl i spot za pesmu „Hajde“.

Ovim singlom koji je objavljen u izdanju Lampshade media, najavljuju prvi studijski album koji će biti objavljen tokom 2017. godine.

Pesma je snimljena u renomiranom studiju „Do Re Mi“,  u produkciji iskusnog producenta Peđe Pejića, dok spot potpisuje ekipa Illegal Production iz Novog Sada.

TRI KAPLJICE su autorski bend koji svira mešavinu melodičnog panka i roka. Ove godine su na najvećem demo festivalu u regionu, banjalučkom Demofestu, od prijavljenih 467 bendova ušle u uži izbor, a zatim i u finale. Posle samo nekoliko pojavljivanja u emisijama koje predstavljaju demo bendove, stigli su mnogobrojni pozivi za letnje nastupe. Bend se ipak odlučio da prvo snimi i objavi materijal, tako da će tek u narednom periodu koncertne aktivnosti krenuti punim intenzitetom. 

Pesmu preslušajte na Deezeru: http://www.deezer.com/album/14759845

Oni koji su ih čuli i videli uživo, svakako znaju da TRI KAPLJICE mogu biti bend koji će obeležiti koncertnu 2017. godinu.

(Foto: LampShade media)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.