Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Italijan dobio na lotou 163 miliona evra - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: Italijan dobio na lotou 163 miliona evra

Jedan Italijan osvojio je na lotou džekpot od neverovatnih 163.538.706 evra.! Listić je plaćen tri evra u jednoj trafici u Kalabriji, na jugu Italije. Radnik na trafici Domeniko Lo Bjanko rekao je da se nada da je pobednički listić kupio neko kome je novac zaista potreban, a i da će misliti i o njima.

Ogromni novčani dobitak na lotou izvučen je u četvrtak uveče, i drugi je po veličini u italijanskom lotou "Superenaloto". Podsećamo do sada je najveći, džekpot u italijanskom lotou , osvojen je oktobra 2010. godine i on je iznosio od 178 miliona evra!

Italijanska agencija AGI tražila je od Mikele Marćelo, šefice britanske investicione firme „Agenda invest“, savet o tome kako najbolje uložiti toliki novac.

"Ako bi se to radilo u Italiji, ja bih savetovala vlasniku da u novcu zadrži polovinu, a da za dugu polovinu kupi zlato", rekla je, pominjući niske prinose obveznica, visoko oporezivanje ulaganja u nekretnine i nestabilnost tržišta umetnosti.

"Pametno potrošiti tolike pare to nije lako. Najbolje bi bilo postaviti dobar sistem za klimatizaciju u nekoj pećini gde bi se čuvao sav taj novac", dodala je na kraju šefica britanske investicione firme.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.