Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: NLO ušao u kadar NASA prekinula emitovanje! (VIDEO) - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: NLO ušao u kadar NASA prekinula emitovanje! (VIDEO)

Strastveni tragaoci za oblicima vanzemaljskog postojanja često optužuju NASU za skrivanje dokaza o NLO-ima. A kada vidite snimak i vi biste mogli da posumnjate da se nešto sumnjivo dešava.

Američka svemirska agencija NASA na svom sajtu ima direktne prenose sa Međunarodne svemirske stanice i ovih dana je ponovo optužena da prekida prenos uživo. I to kada je najzanimljivije - kada NLO (leteći tanjir) je ušao u kadar NASA je tad ukinula sliku i objavila da je došlo do tehničkih problema. Strastveni tragaoci za oblicima vanzemaljskog postojanja često optužuju NASU za skrivanje dokaza o letećim tanjirima a kada vidite snimak i vi biste mogli da posumnjate da se nešto sumnjivo dešava.

Drugi, pak, smatraju da se ne radi o vanzemaljcima već da NASA prikriva sopstvenu visoku tehnologiju za koju ne zna ostatak sveta. Bilo kako bilo vredi pogledati ovaj snimak "koji pokušavaju da sakriju", a pristalice teorije zavere imaju o čemu da pričaju.

Pogledajte video:

(Novosti.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.