Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Akcija odnošenja građevinskog šuta - | K-013 Portal

Akcija odnošenja građevinskog šuta

Zaključkom Gradskog veća grada Pančeva na danas održanoj sednici, doneta je preporuka JKP „Higijeni“ da organizuje odvoženje građevinskog otpada i šuta nastalog nakon nevremena koje je pogodilo Pančevo 20. juna, kako bi se građanima pomoglo i izašlo u susret da nakon štete koju su pretrpeli nemaju dodatnih troškova i problema oko uklanjanja otpada.

Građani koji su podneli zahtev za prijavu štete u Gradskom uslužnom centru, a imaju veće količine građevinskog otpada i šuta koje ne mogu samostalno da uklone, potrebno je da pošalju molbu za odnošenje građevinskog otpada na i-mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa podatkom o kojoj vrsti i količini otpada se radi, imenom, prezimenom, adresom identičnom kao u zahtevu za štetu koji su podneli Komisiji za štetu i kontakt telefonom.

Ukoliko neko nije u mogućnosti da dostavi zahtev elektronskim putem, može to učiniti na pisarnici Gradskog uslužnog centra sa naznakom Molba za odnošenje otpada uz sve navedene podatke.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.