Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Četiri pehara u Vrbasu i bronza u Grčkoj za PANČEVAČKU Panoniju - | K-013 Portal

Četiri pehara u Vrbasu i bronza u Grčkoj za PANČEVAČKU Panoniju

vrbaska trka, ak panonija, pancevo, milana tirnanic

U nedelju, 12. maja, po četvrti put je održana Vrbaška trka na 5 i 10km. Atletski klub "Panonija" je nastupio sa 6 takmičara a osvojena su i 4 pehara. Celom događaju su prethodile dečje trke u tehničkoj organizaciji Atletskog kluba "Panonija" a trčala su prvo deca sa poteškoćama u razvoju a potom osnovci od prvog do osmog razreda.

Prvi se okitio zlatnom medaljom i peharom Lav Grujević koji je trčao u konkurenciji dečaka 2. razreda i tako potvrdio prošlogodišnju titulu šampiona dok je Sreten Ilić u trci 3. razeda zaueo osmo mesto.

Nakon toga je Anđela Stefanović takođe osvojila zlatnu medalju u trci devojčica 5. razreda a Petar Sekulović je u trci dečaka 7. razreda osvojio bronzanu medalju i pehar.

Na kraju je Milica Jelić hrabro istrčala trku i u konkurenciji devojčica 8. razreda.osvojila srebro.

U trci rekreativaca na 5km Danijel Grujević je zauzeo 7. mesto a imajući u vidu da su samo dan ranije svi oni imali nastup i na Fox Trial trci na Devojačkom bunaru rezultati su sjajni ističe trener Saša Stojilović.

Istog dana atletičarka "Panonije" Milana Tirnanić je imala prvi nastup na otvorenom na 100m u grčkom gradu Kalihtea gde je takođe osvojila bronzanu medalju u konkurenicji seniorki.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.