Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Borba za penzionere mora biti iskrena - | K-013 Portal

DS: Borba za penzionere mora biti iskrena

Gradski odbor Demokratske stranke upućuje oštru kritiku Partiji ujedinjenih penzionera Srbije, povodom njihove odluke da kolektivno pristupe Srpskoj naprednoj stranci.

Naime, Srpska napredna stranka je svojim dosadašnjim aktivnostima učinila sve, kako bi najstarijoj populaciji otežala uslove za život. Podsećamo da se u periodu kada je Demokratska stranka vodila računa o građanima ove zemlje, nisu smanjivale penzije i da su se penzioneri tretirali na dostojanstven način, kako i zaslužuju.

Nakon što su poslanici Partije ujedinjenih penzionera Srbije podržali Zakon o smanjivanju plata i penzija, sada se poziva članstvo da kolektivno pristupi Srpskoj naprednoj stranci, što je samo jedan od dokaza da se vode ličnim interesima, a ne borbi za bolji život penzionera, navodi se u saopštenju ove političke partije.

Takođe smatramo skandaloznim, to što je predsednik PUPS-a u Pančevu, inače savetnik gradonačelnika, ovim potezom izneverio sve penzionere koji su mu 2012. godine pružili podršku na izborima, te se nadamo da posle narednih izbora više neće biti u prilici da se poigrava njihovim sudbinama, zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.