Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Edukativno predavanje u oblasti bezbednosti saobraćaja - | K-013 Portal

Edukativno predavanje u oblasti bezbednosti saobraćaja

U okviru projekta “Smanji gas“, u četvrtak 2. februara, u Velikoj sali Gradske uprave održano je edukativno predavanje za učenike Ekonomsko-trgovinske i Tehničke škole. O negativnom uticaju alkohola i psihoaktivnih supstanci među mladim vozačima, govorili su dr Mladen Dobrić, profesor Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu i Dejan Radivojev, stručni saradnik iz kluba Petro Max.

Nakon predavanja u sali, učenici su ispred zgrade Gradske uprave imali prilike da učestvuju u simulaciji dejstva alkohola i psohoaktivnih supstanci uz pomoć tzv. „pijanih naočara“ i spoznaju moguće negativne posledice rizičnog ponašanja u saobraćaju usled uticaja alkohola, psihoaktivnih supstanci, umora i pospanosti, kao i da, u okviru pokazno-takmičarske vežbe, nauče kako da montiraju lance za sneg.

Projekat “Smanji gas“ realizuje se pod pokroviteljstvom Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, a ovo edukativno predavanje sa pokaznim vežbama: simulacija alkoholisanog stanja uz pomoć “pijanih naočara” i montiranje lanaca za sneg sprovodi Auto sportski klub Petro Max iz Novog Sada.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Tocak srece Zima 460X600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city