Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website GG “Nestranačka građanska lista” predala kandidaturu za odbornike - | K-013 Portal

GG “Nestranačka građanska lista” predala kandidaturu za odbornike

Grupa građana "Nestranačka građanska lista", u ponedeljak, 4. aprila je predala materijal Gradskoj izbornoj komisiji za učešće na lokalnim izborima u Pančevu.

Naziv liste je "Petar Andrejić - Nestranačka građanska lista" koji je nakon predaje izjavio da njihovu listu karakterišu mladost, iskustvo i stručnost.

Pored mladih ljudi, odličnih studenata, na našoj listi nalaze se dokazani stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, advokature, zdravstva kao i oni sa ogromnim političkim iskustvom. Želimo da ponudimo građanima Pančeva mogućnost da zajedno rešavamo svakodnevne komunalne probleme ali i da stvaramo uslove da se ovaj grad brže razvija i omogući svim njegovim stanovnicima bolji život i sigurniju budućnost. Želimo da budemo partner svima onima koji imaju isti pogled na budućnost Pančeva i svima pružamo ruku, rekao je Petar Andrejić.

Ako Gradska izborna komisija proglasi listu važećom, ona će biti na rednom broju osam na glasačkom listiću.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS