Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Grupa građana “Petar Andrejić – nestranačka građanska lista” za rešavanje svakodnevnih problema - | K-013 Portal

Grupa građana “Petar Andrejić – nestranačka građanska lista” za rešavanje svakodnevnih problema

Grupa građana, okupljena oko Pokreta Starčevo i Pokreta Levica Srbije, za samo dva dana prikupila je 1.000 potpisa građana Pančeva kako bi kandidovala svoju listu za izbore za odbornike u Skupštini grada Pančeva, saopšteno je na  konferenciji za novinare.

Petar Andrejić, nosilac liste rekao je da je cilj njihove inicijative da građanima ponude alternativu partijskom poslušništvu i da im omoguće da se njihov glas čuje tamo gde se donose odluke.

Građanima Pančeva dosta je visoke politike i oni žele da im se reše konkretni problemi u naselju u kome žive – loš ili nepostojeći asfalt ispred kuće, trotoar, kanalizacija, vodovod, javni prevoz, biciklistička staza, parking, dečije igralište, javna rasveta, zelene površine... Građanima Pančeva treba novi pogled na potencijale koje ima naša lokalna zajednica, na prvom mestu u smislu otvaranja novih radnih mesta kroz razvojne i ekonomske zone, rekao je Petar Andrejić, nosilac liste

U sistemu u kome dominira partijsko organizovanje, ovakvi problemi nisu u prvom planu i mi želimo da to promenimo, kazao je on.
Glas za listu „Petar Andrejić – nestranačka građanska lista“ jeste glas za one koji će se prevashodno baviti rešavanjem svakodnevnih problema u lokalnoj zajednici a ne visokom politikom.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.