Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koncert filmske muzike u Kulturnom centru Pančeva: Magija bioskopske sale kroz tamburaški doživljaj - | K-013 Portal

Koncert filmske muzike u Kulturnom centru Pančeva: Magija bioskopske sale kroz tamburaški doživljaj

koncert filmske muzike, tamburatorijum, kulturni centar panceva

U Kulturnom cenrur Pančeva priprema nezaboravan muzički događaj koji će obradovati sve ljubitelje filmske muzike. Tamburaški centar “Tamburatorijum” najavljuje koncert posvećen najlepšim melodijama sa velikog platna, koji će se održati 3. juna sa početkom u 19.00 časova. Ulaz na koncert je besplatan, što je dodatna prilika za sve zainteresovane da uživaju u ovom posebnom umetničkom događaju.

Pod veštim rukovodstvom Stefana Fuksa, tamburaški orkestar će publiku povesti na muzičko putovanje kroz svet kinematografije. Program obećava raznolikost i bogatstvo – od domaćih melodija do stranih hitova, od pesama do valcera, te poznatih kompozicija koje su obeležile filmsku industriju.

Harmonikaš Mirko Modrinić i trubač Nikola Stojinov prirediće instrumentalne izvedbe koje će dodatno oplemeniti veče. Vokalni solisti Sara Kržalić, Vladan Keljević, Milan Bujaković i Vladimir Cvetković donose glasove koji će oživeti nezaboravne filmske pesme, prenoseći emocije sa ekrana direktno u srca publike.

Organizatori su najavili i gosta iznenađenja, čije ime ostaje tajna do samog događaja. Ovaj misterozni element dodaje dodatnu dozu uzbuđenja i iščekivanja, čineći koncert još posebnijim.

Tamburaški centar “Tamburatorijum” već je poznat po svojoj posvećenosti očuvanju i promociji tamburaške muzike, ali ovim koncertom pokazuje svoju svestranost i sposobnost da ujedini različite muzičke stilove i epohe. Koncert filmske muzike prilika je da se tamburaška tradicija predstavi u jednom novom svetlu, povezujući je sa univerzalnim jezikom filma i muzike.

Ovaj muzički događaj u Pančevu obećava veče puno emocija, sećanja i uživanja u nezaboravnim melodijama koje su obeležile naše omiljene filmske trenutke. Svi ljubitelji dobre muzike, filma i kulturnih događanja pozvani su da 3. juna dođu u Kulturni centar Pančeva i budu deo ove jedinstvene muzičke priče.

Ne propustite priliku da zajedno sa tamburaškim orkestrom i solistima proživite magiju filmske muzike u ambijentu koji podseća na najlepše trenutke iz bioskopske sale.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.