Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Pregled fudbalskog prazničnog vikenda - | K-013 Portal

KOVIN: Pregled fudbalskog prazničnog vikenda

kovin, fudbal

Fudbaleri Radničkog odigrali su u subotu u Kovinu meč 26. kola Vojvođanske lige „Istok“ u kom su poraženi od lidera na tabeli, Vojvodine 1928 iz Perleza sa 6:0. Kovinci su pretposlednji, 15. na tabeli sa 18 bodova. U sledećem kolu, Radnički gostuje u Melencima ekipi Rusande.

U Drugoj južnobanatskoj ligi „Zapad“, utakmice 22. kola odigrane su u nedelju, a što se klubova iz kovinske opštine tiče, na programu su bila dva opštinska derbija: u Mramorku je domaći Proleter sa 2:1 pobedio ekipu Partizana iz Gaja, a BSK je u Bavaništu slavio protiv Omladinca iz Deliblata sa ubedljivih 7:0. Deliblaćani su četvrti na tabeli sa 30 bodova, Mramorčani šesti sa 26, BSK je sedmi sa bodom manje, a Gajčani na osmom mestu imaju 22 boda. U 23. kolu, u Gaju će se sastati Partizan i BSK, Omladinac u Deliblatu dočekuje Borac iz Sakula, a Proleter gostuje ekipi Starog Tamiša.

Fudbaleri Kolonije odigrali su u Crepaji u nedelju nerešeno 2:2 sa domaćom Vojvodinom u okviru 17. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo.Borac iz Pločice poražen je na gostovanju u Opovu, gde je domaći Omladinac slavio sa 6:3, dok su fudbaleri Jedinstva na domaćem terenu u Dubovcu pobedili Pobedu iz Samoša sa 3:1. Kovinci su prvi na tabeli sa 34 boda. U 18. kolu, Kolonija dočekuje ekipu Omladinca, a u Pločici se sastaju Borac i Jedinstvo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS