Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Radnički protiv ŽAK-a u derbiju začelja - | K-013 Portal

KOVIN: Radnički protiv ŽAK-a u derbiju začelja

radnicki, zak, kovin, fudbal

Fudbaleri Radničkog izgubili su u subotu u Srpskoj Crnji od domaće Budućnosti sa 3:0 u okviru 21. kola prvenstva Vojvođanske lige „Istok“. U narednom, 22. kolu, koje je na programu sutra, Kovinci u derbiju začelja dočekuju ŽAK iz Kikinde. Utakmica počinje u 16.30.

U pitanju je duel dve trenutno najlošije plasirane ekipe na tabeli: Radnički je poslednji sa 15 bodova, dok Kikinđani imaju jedan bod više i zauzimaju 15. poziciju.

U opštinskom derbiju 18. kola prvenstva Druge južnobanatske lige „Zapad“, fudbaleri Omladinca iz Deliblata pobedili su u nedelju u Bavaništu domaći BSK sa 2:1. Istim rezultatom Proleter iz Mramorka poražen je u Sakulama od domaćeg Borca, dok je ekipa Partizana iz Gaja sa 4:1 izgubila od Mladosti u Vojlovici. U narednom kolu na programu je još jedan opštinski derbi: u Deliblatu se sastaju Omladinac i Partizan, Proleter gostuje u Jabuci, a BSK u Sefkerinu. Sve utakmice na programu su u nedelju od 16.30.

Fudbaleri Kolonije pobedili su u nedelju na svom terenu Jedinstvo iz Dubovca sa ubedljivih 7:2 u utakmici 13. kola Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. Borac iz Pločice izgubio je i Kovačici od domaće Slavie sa 3:1. U 14. kolu, Kolonije gostuje u Crepaji ekipi Vojvodine, u Pločici se sastaju Borac i Pobeda iz Samoša, a u Dubovcu Jedinstvo i Slavia.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS