Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Zmajeva škola najbolja u igri "Između dve vatre" - | K-013 Portal

KOVIN: Zmajeva škola najbolja u igri "Između dve vatre"

zmajeva skola, kovin, između dve vatre

Učenici i učenice četvrtog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ pobednici su Opštinskog školskog takmičenja u igri „Između dve vatre“, koje je juče održano u Kovinu.

Drugo mesto u muškoj konkurenciji pripalo je četvrtacima OŠ „Đura Jakšić“, treće ekipi OŠ „Bora Radić“ iz Bavaništa, a učestvovale su još i ekipe iz osnovnih škola „Desanka Maksimović“ Kovin i „Paja Marganović“ Deliblato. U ženskoj konkurenciji, drugo mesto pripalo je učenicama škole „Paja Marganović“, treće „Đurinoj“ školi, a učestvovale su i ekipe iz škole u Bavaništu i iz „Desanke Maksimović“.

Na jučerašnjem takmičenju u ovoj popularnoj dečijoj igri, koje je održano u hali OŠ „Đura Jakšić“, odigrano je ukupno osam mečeva u obe konkurencije.

Opštinsko školsko takmičenje u igri „između dve vatre“, na kojem učestvuju učenici i učenice četvrtog razreda organizovao je Sportski savez opštine Kovin uz tehničku podršku „Ustanove za sport“ Kovin.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.