Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Proglašena lista broj 5 "Grupa Pančevo - Vaše komšije" - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Proglašena lista broj 5 "Grupa Pančevo - Vaše komšije"

lokalni izbori, pancevo, grupa pancevo, grupa komsija ne partija, vase komsije, pancevo

Gradska izborna komisija proglasila je listu "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" pod brojem 5 na lokalnim izborima koji će se održati 2. juna u Pančevu.

"Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su svih 5 dana prikupljanja potpisa strpljivo čekali u redu i time nam pružili veliku podršku. Naša lokalna politika naišla je na odlične reakcije Pančevki i Pančevaca. Besplatni udžbenici, nova sportska politika, vraćanje nadležnosti selima, kao i reforma javnog sektora kroz uvođenje jednog javnog preduzeća naše su glavne tačke programa. Verujemo da ćemo ih uz vašu podršku ostvariti u narednom mandatu gradske vlasti, kao i da ćemo doneti finu kulturu ponašanja u gradski parlament. Zaokruži 5. Komšija, ne partija", saopšteno je za K-013. 

Listu kandidata za odbornike možete pogledati OVDEPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.