Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Završna reč - Stanko Pužić, koalicija "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Završna reč - Stanko Pužić, koalicija "Pančevo protiv nasilja - biram borbu"

zavrsna rec, stanko puzic, koalicija pancevo protiv nasilja - biram borbu, lokalni izbori, pancevo

"Dragi sugrađani, drage Pančevke i Pančevci,

Koalicija "Pančevo protiv nasilja - Biram Borbu" (NPS, DS, ZLF, LSV, PSG) upućuje vam važnu poruku: na lokalnim izborima 2. juna, imate jedinstvenu priliku da kaznite neodgovornu vlast Srpske napredne stranke koja već više od jedne decenije razara naš grad. Ovo je trenutak kada možemo zajedno da stanemo na put njihovom samovoljnom upravljanju i vratimo naš grad nama, građanima Pančeva.

Pozivamo vas da se pridružite borbi za slobodno Pančevo. Nema mesta za pasivnost – vreme je da se borimo za našu budućnost i budućnost naše dece. Izađite na birališta u nedelju, iskoristite svoje biračko pravo i glasajte za jedinu opozicionu listu "Pančevo protiv nasilja - Biram Borbu" pod rednim brojem 3.

Naša misija je jasna: rešavanje problema infrastrukture, unapređenje javnog prevoza, rešavanje problema pasa lutalica i izgradnja novih vrtića. Transparentnost rada gradskih organa i revitalizacija javnih preduzeća su ključni ciljevi. Našu koaliciju čine novi, stručni ljudi koji nikada nisu bili na vlasti.

Pančevo je zaslužilo bolje. Zajedno možemo stvoriti grad kakav želimo i zaslužujemo. Izađite na izbore 2. juna i zaokružite broj 3. Pokažimo da smo spremni za promene i bolju budućnost."Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.