Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otvoren novi fudbalski teren sa veštačkom travom u Pančevu - | K-013 Portal

Otvoren novi fudbalski teren sa veštačkom travom u Pančevu

Novi fudbalski teren sa veštačkom travom, danas je svečano otvoren na terenu Sportsko-rekreativnog centra Strelište (pored Hale sportova) u Pančevu.

Teren je donacija Fudbalskog saveza Srbije gradu Pančevu i njegovoj sportskoj omladini i sportistima.

Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov obratio se prisutnima i zahvalio na vrednoj donaciji, ističući posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Pančevo jedan od pet gradova u Srbiji koji se vrednim radom i dobrim rezultatima izborio za ovako značajnu podršku Fudbalskog saveza Srbije.

“Posebno želim da kažem da je ovo još jedan dokaz u prilog tvrdnji da je Pančevo grad sporta, sportskih šampiona i mladih sportskih nada. Setimo se samo Antonova i Grujića koji su svoje fudbalske karijere započeli u pančevačkim fudbalskim klubovima, na našim terenima, rekao je Saša Pavlov.

Obraćajući se okupljenim gostima i javnosti, Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije je pozdravio sve prisutne.

“Ispred Fudbalskog saveza Srbije želim da vas srdačno pozdravim i da kažem da smo sa posebnim zadovoljstvom ovu donaciju uputili u Pančevo, koje iz gradskog budžeta izdvaja značajna sredstva za sportsku infrastrukturu. Naša je želja da u tome učestvujemo i da kao savez pomognemo, kazao je Karadžić.

Otvaranju terena prisustvovao je i Aleksandar Farkaš, član Gradskog veća za područje sporta, kao i predstavnici Fudbalskog saveza Srbije.

Novi teren sa veštačkom travom od danas je u upotrebi.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.