Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevačko kulturno leto - | K-013 Portal

Pančevačko kulturno leto

U Pančevu će se od početka jula do kraja avgusta održavati program “Pančevačko kulturno leto”.

Program će biti organizovan pod pokroviteljstvom Grada Pančeva, a u saradnji gradskih ustanova kulture – Kulturnog centra Pančeva, Narodnog muzeja Pančevo, Doma omladine Pančevo i Gradske biblioteke.

Program će se pretežno sastojati od koncerata, pozorišnih predstava i književnih večeri, a biće upotpunjen i radionicom za decu i izložbom Vesne Angelovski “Salaši između idealizovanog i stvarnog” kojom 30. juna u Narodnom muzeju i zvanično počinje.

U okviru muzičkog programa biće organizovano 13 koncerata od kojih izdvajamo nastupe Ibrice Jusića, grupe “Who see”, sastava “ZAA”, Ejmi Vajnhaus tribjut benda, kao i sastava “Del Arno bend” i “LVCS”.

Na pozorišnom repertoaru biće pet predstava, od kojih izdvajamo predstavu “Ona” naših sugrađanki Alise Lacko i Jelene Đulvezan, koja je na program 26. juna u 20 časova u dvorištu Narodnog muzeja.

Bogat književni program održavaće se u kafeu “Dvorište” u organizaciji Gradske biblioteke, koja će tom prilikom ugostiti značajne pisce poput Vladimira Pištala, Muharema Bazdulja, Vase Pavkovića, Jasmine Topić i drugih.
Pančevačko kulturno leto zatvoriće veče aforizama Zorana T. Popovića i Aleksandra Baljka.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city