Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: 17 medalja za plivače Dinama na takmičenju "Šarengradski kup 2024" - | K-013 Portal

PANČEVO: 17 medalja za plivače Dinama na takmičenju "Šarengradski kup 2024"

plivacki klub, sarengradski kup, plivacki klub dinamo, pancevo

Prethodnog vikenda, plivači PK "Dinamo" Pančevo nastupili su na takmičenju u Kruševcu, pod nazivom "Šarengradski kup 2024". Pančevački  klub je predstavljalo 24 takmičara, a u konkurenciji od 477 osvojeno je ukupno 17 medalja.

Najuspešniji takmičar, po broju osvojenih medalja, bio je Jocić Milutin. Milutin je blistao četiri puta, osvojivši četiri zlatne medalje u disciplinama 50 i 100metara kraul i 50 i 100metara ledjno. Milutin je ujedno proglašen i za najuspešnijeg takmičara u kategoriji dečaka od 11godina, za šta mu je dodeljen pehar.

Pored Milutina, sa četiri medalje se okitio i Husarik Martin. Martin je u disciplinama 50 i 100metara kraul osvojio dve srebrne medalje, dok je u disciplinama 50 i 100metara delfin doplivao do dva prva mesta i dve zlatne medalje. U muškoj konkurenciji, medalje su osvojili i Pušelja Ilija, Aleksić Mateja i Stančul Vojislav. Ilija se okitio sa dve bronzane medalje u disciplinama 50 i 100metara prsno. Mateja je u disciplini 50 metara ledjno doplivao do srebrne medalje i u disciplini 50metara kraul do bronzane medalje, dok je Vojislav bio drugi i osvojio srebrnu medalju u disciplini 50metara delfin.

U ženskoj konkurenciji, medaljama su se okitile Lazić Jelisaveta i Savić Tamara. Jelisaveta je osvojila dve medalje, bronzanu plivajući disciplinu 50metara prsno i zlatnu plivajući disciplinu 50metara kraul. Tamara je u trci na 50metara prsno doplivala do trećeg mesta i bronzane medalje.

U štafetnoj trci 4x50metara kraul PK "Dinamo" osvojio je srebrnu medalju, u sastavu: Husarik Martin, Lazić Jelisaveta, Matić Mila i Jocić Milutin.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.