Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nikolina Radovanović dvostruka šampionka "Prolećnog mitinga prijateljstva" - | K-013 Portal

PANČEVO: Nikolina Radovanović dvostruka šampionka "Prolećnog mitinga prijateljstva"

nikolina radovanovic, atletika, bacanje kugle, atletski klub tamis, pancevo

U Sremskoj Mitrovici je 21 aprila održan tradicionalni međunarodni atletski miting pod nazivom “Prolećni miting prijateljstva”. Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem se predstavio sa 11 atletičara I ostvario zapažen uspeh osvojivši čak šest medalja.

U disciplini bacanje kugle (2kg) u ženskoj konkurenciji (U14),najavljen je duel između šampionke Srbije Nikoline Radovanović- članice AK Tamiš I Gabrijele Gili šampionke Hrvatske.Nikolina je odmah u prvoj seriji bacila kuglu na daljinu od čak 13,53m I za skoro 3 metra pobedila takmičarku iz Hrvatske I osvojila zlatnu medalju.Odmah nakon bacanja kugle,Nikolina je otišla na zaletište u bacanju Vortex-a,I takođe u prvoj seriji postavila izuzetan rezultat od čak 56,10m,ubedljivo osvojivši još jednu zlatnu medalju.Rezultat Nikoline Radovanović je bio bolji za vise od 20m od drugoplasirane takmičarke.Nikolina Radovanović ubedljivo drži najbolje rezultate u bacanju kugle I bacanju Vortex.a u Srbiji,(u kategoriji pionirki) ali I zemljama regiona u dosadašnjem delu sezone.

Nađa Cvetković je bila odlična u disciplini : bacanje kugle(2kg) osvojivši bronzano odličje.

U trci pionira na deonici od 800m atletičar AK Tamiš- Ignjat Papić je odlično trčao,borbeno, hrabro I uspeo je u jakoj konkurenciji da dođe do trećeg mesta I bronzane medalje.

Kod najmlađih atletičara/ki u kategoriji starijih atletskih škola(U12) u disciplini : bacanje Vortex-a, Minja Simović je osvojila treće mesto I bronzanu medalju, a Una Vojvodić u istoj disciplinI ali u kategoriji mlađih atletskih škola je osvojila prvo mesto I zlatnu medalju sa novim ličnim rekordom od 32,0m.

Za AK Tamiš su takmičili još i Milica Slavujac,Elena Vrsajko,Filip I Sara Radivojević,Tatjana Šurjanac I Sara Gagić.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city