Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Održan 24. međunarodni karate turnir "Mladost 2024" - | K-013 Portal

PANČEVO: Održan 24. međunarodni karate turnir "Mladost 2024"

karate turnis, mladost 2024, karate klub mladost, pancevo

U nedelju, 12. maja., u Pančevačkoj hali sportova sportova održan je 24. po redu međunarodni karate turnir „Mladost 2024“. Tehnički organizator bio je karate klub Mladost uz pomoć službenih lica iz Karate saveza Vojvodine i Karate federacije Srbije.

Na turniru su nastupili tamićari iz 41. kluba od ćega su 3 kluba iz Rumunije, dva iz Bosne i Hercegovine i 36 klubova iz Srbije.

Učešće je uzelo 400 takmićara u muškoj i ženskoj konkurenciji u katama i borbama pojedinaćno i ekipno u eurasnim kategorijama od poletaraca do veterana.

Najuspešniji u kategoriji veterana bili su Marković Snežana iz KK Mladost, Brkić Srđan iz KK Vazduhoplovac iz Beograda i Kostić Milorad u borbama iz KK Mladost iz Nove pazove.

Među seniorima najuspešniji su bili Vućković Aleksandar iz KK pobedni iz Beograda, Milenković Bogdan iz MB sporta Beograd, Emanuel Dimitrije iz KK Mladost Pančevo.

IMG 2770adf63ad5163a51df

Najuspešnija seniorka u borbama bila je Muratović Džejna iz Bosne i Hercegovine.

Najuspešnija seniorka u katama bila je Žigurski Teodora iz KK Kinder Beograd,

Najuspešniji tim seniorki u katama bio je tim iz KK Kinder Beograd.

Najuspešniji juniori su bili iz KK Front Stara pazova, kao i juniori iz KK Grifonis iz Rumunije.

Najuspešne ekipe kadeta u ženskoj i muškoj konkurenciji bile su iz KK Vitez iz Beograda.

Među članovima karate kluba Mladost najuspešniji su bili Emanel Dimitrije, Panić Jovana, Matevski Đorđe, Markov David, Vujinović Filip, Čogurić Miloš, Rakić Iva, Rim Mladen, Marković Snežana, Vuković Maijan, Miletić Danilo. Kazanegra Katarina.

IMG E2976d6adf53a51df

Najuspešniji klub je bio karate klub Pobednik 011 Beograd iz kojeg su i najuspešniji takmičar i takmičarka Vučković Aleksandar i Macura Nada.

Drugo mesto je zauzeo karate klub Vitez iz Bograda, a treće Klub Sho dan iz Temišvara iz Rumunije.

Karate klub Mladost je kao domaćin bio van konkirencije u generalnom plasmanu.

- Veoma smo zadovoljni kako je turnir protekao, kao i odzivom naših prijatelja iz zemlje i inostanstva. Na turniru su učestovali vrhunski i još ne afirmisani karatisti, tako da je cilju potpunosti postignut. Naši takmićari su pokazali da su sposobni za najjaća takmićenja. Zahvaljujem se svima koji su pomogli u organizaciji našeg turnira, rekao je za K-013 portal Tihomir Makitan, organizator takmičenja.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.