Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Održan 9. Pančevački Brose duatlon - prvenstvo Srbije u sprint duatlonu - | K-013 Portal

PANČEVO: Održan 9. Pančevački Brose duatlon - prvenstvo Srbije u sprint duatlonu

brose duatlon, pancevo

U nedelju 12. maja je održana trka prvenstva Srbije u sprint duatlonu, disciplini triatlona koja se sastoji od 5km trčanja, 20km vožnje bicikla i 2.5km trčanja. Po teškim uslovima za takmičenje, zbog jake kiše koja je padala sve vreme trke, na startu se pojavilo preko 103 individualaca i 21. štafeta.

Najbrži su bili, kod devojaka Lana Gavrilović iz TK Sava Sremska Mitrovica i Vladimir Danko iz TriOgy Racing Novi Sad. Njih su pratili Maša Marković KES Kragujevac i Miona Bošković TriOgy Racing Novi Sad i domaći takmičar Jelača Bogdan i gost iz Hrvatske Filip Mićić Vukovarski Triatlon Klub. Organizaciju trke je pomogla kompanija Brose Srbija kao i Srpski Triatlon. Naredni izazov za jude iz TK Tamiš je organizacija sprint triatlona na Tamiškom keju 09. juna 2024.

Domaćini iz TK Tamiš su, pored Bogdanove srebrne medalje u apsolutnoj konkurenciji, ujedno je bio i najbolji junior, bili uspešni i u ostalim kategorijama:

- Kajalić Mia zlato mlađe pionirke

- Markov Natalija srebro pionirke

- Kuzmanović Dejana bronza pionirke

- Milčić Vasilije zlato mlađi pioniri

- Tomić Dragan srebro mlađi pioniri

- Kajalić Mateja zlato pioniri

- Savić Aleksa bronza pioniri

- Stojanović Dušan srebro mlađi kadeti

- Savić Petar srebro kadeti

- Stančul Nađa zlato mlađe juniorke

- Gračanin Renata zlato juniorke

- Đorđević Darija zlato AG1

- Gvero Marina bronza AG3

- Bocić Zorica bronza AG4

- Gligorić Marko srebro juniori

- Datsenko Artemii bronza U23

- Jovan Supurović bronza AG1

- Peregi Petar zlato AG2

- Lukić Marjan bronza AG3Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.