Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Zlatna medalja za Ognjena Bunčića na Prvenstvu Vojvodine - | K-013 Portal

PANČEVO: Zlatna medalja za Ognjena Bunčića na Prvenstvu Vojvodine

zlatna medalja, ognjen buncic, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Pančevu održano Prvenstvo Vojvodine serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije po “C“ programu, koje je i najmasovnije u Vojvodini pa i Srbiji. Učestvovalo je 19 klubova. Takmičari Streljačke družine“Pančevo 1813“ ostvarili su dobre rezultate.

Nakon dve osvojene medalje u pionirskoj kategoriji, Ognjen Bunčić je uspeo da osvoji i zlatnu medalju u kategoriji juniora sa visokim rezultatom od 371 krug. On je znatno doprineo juniorskoj ekipi da osvoji treće mesto, za koju su nastupili još Nemanja Đorđević sa rezultatom od 352 i Andrej Jeftenić sa ostvarenih 338 krugova.

Ekipa juniorki je osvojila šesto mesto, a za pehar su odlučivale nijanse od četiri kruga.

Teodora Kondić je osvojila peto mesto u pojedinačnoj konkurenciji sa ostvarenih 355 krugova , a za ekipu juniorki su nastupile još Ana Petković sa 349 i Ana Negovanović sa 331 krugom.

Ekipa seniorki je osvojila četvrto mesto u sastavu Teodora Kondić sa 352, Nina Fara sa 339 i Biserka Gagić sa 337 krugova. Ekipa seniora je osvojila peto mesto u sastavu Gabriel Dautović sa 363 kruga koji je osvojio šesto mesto , Dalibor Pavlović sa 361 i Nemanja Đorđević sa 344 kruga.

U pojedinačnoj konkurenciji su nastupili još i juniori Nikola Flora sa 308, Ognjen Dželetović sa 320 , Elena Flora sa 314,Nina Fara sa 316 i seniori Dragutin Dimitrijević sa 347, Pavlica Jovan sa 349,Nebojša Atanackov sa 320 i Andrej Jeftenić sa 331 krugom.

Učešćem su se svi takmičari kvalifikovali za nastup na Prvenstvu Srbije, koje će biti odžano za dve nedelje u Nišu.

Narednog vikenda će u Novom Sadu biti održano Finale Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, za koje se kvalifikovalo deset takmičara iz Streljačke družine“Pančevo 1813“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS