Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 25. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 25. DECEMBAR

Nova direktorka Zavoda za javno zdravlje u Pančevu je prim. dr Ljiljana Lazić, specijalista socijalne medicine i specijalista menadžmenta u zdravstvu. Ona je na ovo mesto imenovana po odluci Vlade AP Vojvodina od 22. decembra, navodi se u saopštenju za javnost.

Svečana dodela nagrada najboljim studentima grada Pančeva u saradnji sa Regionalnim centrom za talente „Mihajlo Pupin“ Pančevo biće organizovana danas u Gradskoj upravi. Nagrade će svečano uručiti gradonačelnik grada Saša Pavlov u prisustvu člana Gradskog veća zaduženog za omladinu Marka Radakovića i predstavnika RCT „Mihajlo Pupin“. 18 studenata dobiće novčana sredstva u iznosu od po 30.000 dinara. 

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava korisnike da će danas, preko Poštanske štedionice, izvršiti isplatu privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije. Obezbeđena su sredstva za isplatu svih zaostalih naknada korisnicima privremene novčane naknade zaključno sa isplatom za novembar 2015. godine.

Studentima koji se finansiraju iz budžeta i koji su ostvarili pravo na regresirani prevoz u međugradskom i međumesnom saobraćaju za period od oktobra do decembra ove godine, počela je isplata novca. Studenti novac mogu podići na šalterima Banke „Poštanska štedionica" i u poštama Srbije. Za podizanje novca studentima je potrebna samo lična karta.

U okviru Izbora sportiste godine Pančeva u organizaciji Sportskog saveza, juče su dodeljene nagrade sportistima koji su u 2015. godini postigli zavidne rezultate. Ove godine, 25 sportista primilo je nagradu Grada Pančeva. Za najbolji klub proglašen je Železnički rukometni klub "Dinamo", za najbolju sportistkinju izabrana je plivačica PK "Tamiš” Anja Crevar, dok je najbolji sportista u 2015. godini veslač VK "Tamiš" Miloš Stanojević.

Prognoza vremena: tmurno, maglovito i hladnije. Vetar slab, zapadnih pravaca. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 7°C. Narednih dana u Vojvodini će biti tmurno, maglovito i hladnije. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 3 do 9°C. U brdsko-planinskim predelima i na istoku Srbije biće sunčano, tokom dana i veoma toplo vreme za ovo doba godine. Maksimalna temperatura i do 15°C.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.