Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website RADULOVIĆ za K-013: Žičana ograda u dvorištu JKP "Vodovod i kanalizacija" predstavlja veći stepen bezbednosti preduzeća - | K-013 Portal

RADULOVIĆ za K-013: Žičana ograda u dvorištu JKP "Vodovod i kanalizacija" predstavlja veći stepen bezbednosti preduzeća

zicana ograda, dvoriste jkp vodovod i kanalizacija, pancevo, aleksandar radulović, pancevo

U cilju unapređenja bezbednosti poslovanja i zaštite radnika, JKP "Vodovod i kanalizacija" Pančevo je implementiralo novi sistem bezbednosti. Nakon postavljanja žičane ograde u dvorištu ovog preduzeća, direktor Aleksandar Radulović objasnio je za K-013 portal da je ova mera usmerena ka boljoj zaštiti kako samog preduzeća, tako i zaposlenih.

Radulović kaže da je ograda podelila dvorište na dva dela:

"Prvi deo omogućava građanima nesmetan pristup za plaćanje računa i dobijanje neophodnih informacija. Drugi deo je rezervisan za internu upotrebu radnika i pod pojačanom kontrolom obezbeđenja, u koji takođe mogu ući naši korisnici nakon neophodne provere i evidencije", objašnjava Radulović.

Radulović je istakao da ova promena nije zahtevala poseban akt ili odluku, već je deo diskrecionog prava rukovodstva preduzeća. Upotreba ulaza iz ul. Oslobodjenja za korisnike koji žele da obave poslove na šalteru za plaćanje računa već je praksa, dok je ulaz iz Ružine ulice ostao službeni ulaz.

Što se tiče "pravne pomoći", Radulović je naglasio da preduzeće ne pruža takve usluge, već se to radi kroz druge institucije.

Ova nova organizacija dvorišta je privremenog karaktera, dok se ne otvori nova šalter sala iz Ružine ulice.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.