Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Ivan Pavlov postao državni prvak u paraglajdingu - | K-013 Portal

VRŠAC: Ivan Pavlov postao državni prvak u paraglajdingu

ivan pavlov, paraglajding, vrsac

Od 5. do 7. aprila u Vršcu je u organizaciji SPK „Berkut“ iz Vršca i Vazduhoplovnog saveza Srbije održano državno prvenstvo i međunarodno takmičenje „Vršac Open“, na kome je učestvovalo 53 pilota paraglajdera iz sedam država. U nacionalnoj konkurenciji učestvovalo je 27 pilota iz devet srpskih klubova, od kojih je Ivan Pavlov iz Vršca bio najbolji.

U sport klasi prvo mesto je osvojio Aleksandar Šamanc iz PK „Beli orlovi“ Požarevac, drugo mesto Dragan Kljukovnica iz SPK „Berkut“ Vršac i treće mesto Nemanja Medić iz PK „Paraglajding Banat“ Ravni Topolovac.

Ekipno su najuspešniji bili piloti iz SUVS „Zlatibor“, koji su ekipno postali državni prvaci, ispred drugoplasiranih pilota iz SPK „Berkut“ Vršac i trećeplasiranih pilota iz KVS „Košava“ Beograd.

436926777 910981167704836 4856139268771544472 n

U kategoriji juniora najbolji je bio Dimitrije Maletić iz KVS „Košava“ Beograd. Drugo mesto je osvojila Anđela Krstevski iz KSLiB „Ares“, a treće mesto Lazar Marjanović iz PK „Beli orlovi“ Požarevac.

Poredak najboljih u međunarodnoj otvorenoj konkurenciji od 53 pilota je bio isti kao za državno, prvi je Ivan Pavlov, drugi Dragan Popov, samo je treće mesto osvojio mađarski pilot Šandor Kasaš. Na takmičenju su učestvovale i tri dame, Dunja Božić iz Hrvatske, Ilona Holosi iz Mađarske i Anđela Krstevski iz Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS