Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Košarkaši Vršca dočekuju OKK Beograd - | K-013 Portal

VRŠAC: Košarkaši Vršca dočekuju OKK Beograd

vrsac, kosarka, kk vrsac

Košarkaši Vršca u subotu 6. aprila sa početkom od 18 časova u Centru Millennium dočekuju ekipu OKK Beograda, u okviru 29. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Vrščanima će ovo biti poslednja utakmica u regularnom delu sezone.

„Igramo protiv jedne izuzetno mlade i ambiciozne ekipe kojoj rezultat nije u prvom planu već razigravanje tih mladih igrača koji su definitivno postavili neko svoje ime u KLS i opravdali neka očekivanja svog kluba zarad nekog njihovog napredka dalje i razvoja. Mislim da će OKK Beograd doći rasterećeno i da je to njihova prednost“, rekao je trener KK Vršac Lazar Spasić. 

Košarkaši Vrša na domaćem terenu imaju učinak od 14 pobeda u isto toliko mečeva.

„Mi smo pod pritiskom i moranjem gde moramo dobiti na domaćem terenu jer su nam veliki dužnici iz prvog dela sezone jer su nas zasluženo pobedili u Beogradu, tako da sam siguran da ovom utakmicom ćemo postaviti rekord kluba i ući u istoriju i zbog svega toga sam siguran da motivacija mojim momcima neće nedostajati posle teškog poraza u Čačku koji smo nadam se već zaboravili i sa puno elana i želje dočekujemo ekipu OKK Beograda i nadamo se novoj poedi i zatvaranju sezone na domaćem terenu sa dva boda“, rekao je Spasić.

Spasić se dotakao i Superlige, koju će naši košarkaši igrati po završetku regularnog dela sezone.

„Mi smo Superligu obezbedili pre nekih mesec dana i mislim da je ulaskom u plej of napravljen uspeh za klub jer je klub postavio neke standarde kako želi da izgleda u budućnosti i nadam se da ćemo u Superligi osvetliti obraze i pokazati neku pravu sliku ali ostalo je još da završimo ova dva kola protiv OKK Beograda i Zdravlja i onda ćemo videti u kom pravcu ćemo želeti svi zajedno da idemo“, rekao je Spasić.

Na poluvremenu utakmice biće organizovana nagradna igra za sve navijače koji dođu u Centar Millennium.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS