Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Marija Tanackov bronzana na Evropskom kupu u Češkoj - | K-013 Portal

VRŠAC: Marija Tanackov bronzana na Evropskom kupu u Češkoj

marija tanackov, dzudo klub lokomotiva, vrsac

Takmičarka vršačkog Džudo kluba Lokomotiva Marija Tanackov osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete, koji je održan u Teplicama u Češkoj.

Da podsetimo, Marija je osvojila bronzanu medalju i na Evropskom kupu za kadete i kadetkinje „Samorin 2024“, koji je 24. marta održan u Slovačkoj. Bio je to njen i Lokomotivin prvi nastup na evropskim kupovima.

„Dva evropska kupa, dve medalje. Tek da ne bude da je prva bila slučajno. Da ponovim šta sam rekao i posle kupa u Slovačkoj, Marija već duže vreme niže odlične rezultate, a ove medalje samo su potvrda njenog kvaliteta i velikog zalaganja. Sport traži velika odricanja, ali kada dođete do medalje sa evropskim sjajem, sve se to zaboravlja. Ovo je za Mariju ozbiljan podsticaj, da se još jače posveti džudou, u kojem je veliki rezultati tek čekaju. Nećemo se ovde zaustaviti, treniramo još jače i idemo po nove medalje“, kaže Marijin trener Viktor Ožegović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS